joi, 13 mai 2010

Vineri, 1 mai 2010
INFORMARE
În cadrul acţiunilor de obţinere a sprijinului parlamentarilor giurgiuveni pentru apărarea drepturilor noastre, preşedintele şi secretarul Filialei nr. 1 Giurgiu a S.C.M.D., au avut o întâlnire cu domnul senator PNL Vasile Mustăţea.
Cu acest prilej am constatat cunoaşterea de către domnul senator a situaţiei mai mult decât umilitoare în care se încearcă plasarea de către Preşedintele şi Guvernul României a cadrelor militare active, în rezervă şi retragere.
În finalul discuţiilor am fost asiguraţi de tot sprijinul domnului senator referitor la identificarea de soluţii în vederea păstrării actualului sistem de pensii sau a instituirii altui sistem compatibil cu cele existente în cadrul statelor membre UE şi NATO.
Col. (r) Florea Sturzea

marți, 4 mai 2010

CONSTITUIREA FILIALEI GIURGIU A S.C.M.D.

La data de 27.04.2010, în Mun. Giurgiu a avut loc adunarea generala de constituire a Filialei nr. 1 Giurgiu a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate.
Din partea Comitetului Director al S.C.M.D. au participat:
– col.(r) dr. Dogaru Mircea – preşedinte
– col.(r) dr. Monac Constantin – secretar general
Membrii de sindicat participanti, cadre militare disponibilizate, în rezerva sau în retragere, au ales Biroul Operativ al Filialei 1 Giurgiu, format din:
Preşedinte:
– col.(r) dr. Sturzea Florea
Vicepreşedinţi:
– cms.şef(r) Durbac Marin
– cpt. cdor.(r) Truţă Ioan
– gl.bg.(r) Răducu Marian
Secretar:
– cdor.(r) Cristescu Mihai